Dit is de FAQ pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Hopelijk staat het antwoord op jouw vraag er ook bij. Is het geen dringende vraag, kijk dan over 2 weken nog eens. Is er dan nog geen antwoord, stuur dan een e-mail, maar zeg er wel bij dat het niet dringend is. Dringende problemen moeten natuurlijk wel eerst opgelost worden. Die moet je natuurlijk meteen per e-mail melden.

Ik heb het abonnementsgeld overgemaakt, maar nog niets ontvangen. Hoe komt dat?

Tussen het moment waarop je je overschrijving op de bus doet en het moment waarop wij het geld ontvangen gaat er gauw een week voorbij. Dan moet je abonnement nog geactiveerd worden. Als het storm loopt kunnen daar ook een paar dagen overheen gaan. Wacht dus niet te lang met het posten van je overschrijving. De abonnementen worden in betalingsvolgorde afgehandeld.

Ik wil met een creditcard betalen. Kan dat?

Nee. Geld van een creditcard ontvangen is heel duur als niet veel mensen ermee betalen. Je abonnement zou dan misschien wel het dubbele moeten kosten dan wanneer je het geld overschrijft. Vind je dit toch belangrijk, stuur dan een e-mail met het bericht: Ik wil met een creditcard betalen! Noem het onderwerp: Creditcard. Je krijgt dan geen antwoord, maar als er genoeg mensen zo’n bericht sturen, dan zullen we het uiteindelijk mogelijk maken. Als je bij een creditcard bedrijf werkt mag je zo’n bericht niet sturen!

Ik kan me nog niet abonneren op mijn favoriete strip. Waarom niet?

Wij kunnen alleen strips leveren van tekenaars en schrijvers die ons het recht hebben gegeven om dat te doen. Soms willen zij dat gewoon nog niet. Soms wil hun uitgever dat niet. Dat kan om allerlei redenen zijn. Soms denken ze dat je je digitale pagina’s illegaal gaat verspreiden. Dat moet je natuurlijk niet doen. Soms denken ze dat je dan geen gedrukt album meer zal kopen. Wij denken zelf dat je na ons internet abonnement best nog wel een gedrukt album koopt als je de strip leuk vind. Waarom niet?

Je mag je favoriete strip wel gerust opgeven. Noteer dan als onderwerp van je mail: Favoriete strip. Wie weet kunnen we de tekenaar, schrijver of uitgever uiteindelijk toch overtuigen. Overigens hebben we nog veel strips achter de hand. Als het Pretpakket succes heeft komen er steeds meer series bij. Als abonnee van het Pretpakket krijg je daar korting op. Waar wacht je nog op?

Naam         

E-mail        

Abonneenr.
 

 

Vraag :