Heel verstandig om abonnee te worden!

Je merkt nu ook hoe leuk het is om elke dag een pagina van een grappige of spannende strip in je mailbox te krijgen. En dat voor nog geen 9ct. per dag !

Voor maar 24,90 krijg je een heel jaar lang het Pretpakket: 5 dagen per week een pagina van de beste strips. Van dit abonnement bestaan er 2 soorten: Een Startabonnement en een Vervolgabonnement. Normaal neem je een Startabonnement. Je krijgt dan alle pagina's van een bepaalde strip vanaf pagina 1. Maar als je om dezelfde grappen wil lachen als je vrienden, dan moet je een Vervolgabonnement nemen. Je valt dan als het ware midden in een verhaal, zoals bij een gedrukt tijdschrift.

Als je abonnee wordt, dan verklaar je je akkoord met onze leveringsvoorwaarden. Heb je ze nog niet gelezen, kijk dan hier. Na ontvangst van je formulier krijg je een mail terug ter controle. Maak dan het abonnementsgeld over en je krijgt zo snel mogelijk je strips in je mailbox.

GEEF OF VRAAG HET ABONNEMENT CADEAU.

Verwijs de gulle gever eenvoudig naar het geschenkabonnement en alles komt in orde. Hij of zij vult het formulier in en jij kunt elke dag genieten.

 

 

Pretpakket abonnement:


Naam  

Adres
Postcode
Woonplaats
Geb. Datum
E-mail adres
Code