Contact

De beste manier om met ons in contact te komen is via e-mail. Als je vragen hebt, lees dan eerst eens welke vragen door anderen al zijn gesteld.

Wij zijn nu nog maar een klein bedrijf en hebben het dus vreselijk druk. Wij willen ook alle mails beantwoorden, dus mail alleen maar als het niet anders kan, zo help je ons om onze kosten te drukken en onze abonnementsprijs laag te houden.

Als je vraag (inmiddels) al op de vragenpagina is opgenomen, dan kun je een kort mailtje terug krijgen waarop zoiets staat als: Het antwoord staat op de vragenpagina. Dat doen we dan niet om onbeleefd te zijn, maar gewoon omdat we weinig tijd hebben. Je kunt ons e-mailen via het formulier aan het einde van de vragenpagina. Je komt daar via de knop: Ik vraag me af? We zijn ook per telefoon te bereiken, maar daarvoor geldt eigenlijk hetzelfde. Als we in gesprek zijn, bel dan later terug of stuur een
e-mail. We willen iedereen vriendelijk behandelen, maar als we veel succes hebben, dan kan dat opstoppingen veroorzaken. Het telefoonnummer staat ook op de vragenpagina.

Gaat het allemaal nog niet snel genoeg, dan kun je je vraag ook voorleggen aan de deelnemers van het forum. Als ze vriendelijk zijn komen ze soms heel snel met het antwoord. En als jij vriendelijk bent, dan stuur je je vraag en het antwoord per e-mail weer naar ons op. Dan kunnen we het op de vragenpagina plaatsen en zo anderen weer helpen.